4 saker jag älskar

1. Jag älskar att få lägga mig i en nybäddad säng <3 Vem älskar inte att få krypa ner i en nybäddad säng, doftar gott och mjukt? :P Och så ska man vara nyduschad också så man är helt ren själv också så man inte "lortar" ner det nybäddade direkt, hehe :)
 
2. Jag älskar att få umgås med min familj <3 Dem ger mig så mycket energi och kärlek, finns där för mig i alla lägen :) Dem har stöttat mig igenom allt jag gått igenom, allt från min cancer till mina flytter till min psykiska ohälsa. Men dem finns där i bra stunder också och vi har skapat många bra stunder ihop <3
 
3. Jag älskar att få träffa nya människor och lära känna nya människor :) Men tyvärr på sista tiden så har jag fått nåt som kallas social rädsla/fobi, så det gör det rätt svårt nu för tiden att träffa nya människor men försöker fortfarande att göra det även om det mer blir över nätet numera :) Men alltid roligt att prata/skriva med nya människor :)
 
4. Jag älskar att krypa ner i soffan med en riktigt bra film/serie, en mysig filt, nåt gott att dricka och nåt gott att tugga på :) Sen bara försvinna in i en annan värld i nån timme och bara få vara :) Slippa alla tankar och funderingar som jag annars har pga min ångest och depression.
 
Så nu vet ni lite mer om mig, hoppas det var lite roligt att läsa iaf :)
 
Tjingeling så länge :)

pemmisemmis.blogg.se

Hejsan :) Detta är en blogg som kommer handla om mitt liv och det som händer i det :)

RSS 2.0